Uusi alku

Täällä sitä ollaan nyt sitten isolla kirkolla 💚

Tämä on myös minun virallinen ensimmäinen blogi postaus. Olen aina sanonut että minusta ei tule blogin kirjoittajaa sillä omaan jonkinasteisen lukihäiriön ja mulla ei ole hajuakaan siitä mikä on yhdyssana ja mikä ei, joten tyyneyttä lukemiseen.

Mutta, tässä sitä ollaan ja kiitos tästä kuuluu lahjakkaalle ja inspiroivalle nettisivujeni toteuttajalle Katariinalle, joka väsäsi tähän tämän blogi osuuden.

processed_IMG_20191108_113724.jpg

Paljon on siis tapahtunut, muutoksen tuulet on siis puhaltaneet omassa elämässä, niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä. Loppu viimeksi ajateltuna ne ovat kyllä sama asia täällä hetkellä, limittyvät toisiinsa hyvinkin tiiviisti.

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviäkin asioita tuosta noin vain ja joskus taas mennään yksi asia kerrallaan eteenpäin, muhitellaan ja mietiskellään, pohditaan, väännetään ja käännetään. Eli, ei aina sen helpoimman kautta, mutta sillä hetkellä se on juuri se oikea polku.

Natural by Tanja avasi ovensa ensikertaa Sjökullan kartanolla 15.6.2017. Kaikki oli täydellistä, kartano huokui maalaisromanttista tunnelmaa, luonto ympärillä toi omaa hoitavaa energiaa. Yläkerran ikkunasta avautui järvimaisema ja naapuri tallin hevoset kirmasi laitumella.

Kaikki oli juuri sellaista kuin olin unelmoinut. Olin tehnyt aarrekartan joitakin vuosia aikasemmin ja nyt kun sitä katsoin niin siinä olevat kaikki elementit olivat toteutuneet. Natural by Tanja sais siis alkunsa jykevässä kivijalassa, Kylmälän kylässä Sjökullan kartanossa.

Olen äärettömän kiitollinen kaikille niille kohtaamisille joita olen saanut koskettaa. Kohtaamiset eivät ole rajoittuneet vaan ainoastaan asiakkaisiin, vaan koko aika minkä asuin Kylmälässä sain tutustua ihmisiin jotka jätti muiston sydämeen.

Vaikka puitteet ympärillä oli täydelliset ja kaikki on päällisin puolin hyvin, niin tunsin että jotain on tehtävä. Muhittelin pitkään ajatusta siitä että jotain on tehtävä. Olen aina uskonut jonkinasteiseen intuitioon, jos joku asia ei enää tunnu hyvältä sille on tehtävä jotain. Sydän auki ja elämään luottaen kohtasin juuri ne oikeat ihmiset ja Natural by Tanja löysi täydellisen paikan jatkaakseen hoitavaa kosketusta. Ei tämä tietysti ihan noin kivuttomasti tapahtunut, muutokseen liittyy aina paljon tunteita. Mutta, tämä hetki nyt kun muutto hässäkät on ohi ja makaan täällä hoitopedilläni kirjoittaessani tätä postausta, tunnen suurta rauhaa.

Minun on hyvä olla täällä.

Ja toivon että myös sinä saat kokea ja tuntea saman rauhan tullessasi minulle hoitoon.

Löydät minut siis Helsingin Kampista, Luonnonkosmetiikka myymälä TwistBe:n yhteydestä 💚

processed_IMG_20191108_113552.jpg