christin-hume-505815-unsplash.jpg
 

Näitä ihania tuotteita käytän hoidoissani ja tuotteet ovat myös myynnissä hoitolassani. Kerron tuotteista mielellään lisää ja löydämme varmasti sinun ihollesi sopivan tuotteen. Toivottavasti löydät jotain ihanaa itsellesi tai vaikkapa ystävälle lahjaksi!

 
esse_NEW_wood_pos_2016.jpg

ESSE

Miksi ESSE on minun valintani?

Esse on probioottinen eteläafrikkalainen ihonhoitosarja, joka valmistaa luonnonkosmetiikan tuotteita pohjauten laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon ikääntymisestä.

Lyhyesti sanottuna tavoitteena on luoda iholle ympäristö, joka suosii hyvien mikrobien kasvua, jotta ne pystyvät taistelemaan ikääntymistä aiheuttavia mikrobeja vastaan. Tuotteiden avulla iholle tuodaan sekä pre- että probiootteja ja niiden avulla voidaan muuttaa ihon mikrobikantaa.

Oma sairastumiseni rosaceaan eli ruusufinniin opiskeluaikana innoitti minut ottamaan selvää, mistä oikein on kysymys. Hyväksynkö antibioottikuurin mukisematta vai otanko myös itse vastuuta siitä kuinka kohtelen kehoani, mieltäni ja ihoani.

Esse-sarja on Ecocert-luomusertifioitu ja se on sitoutunut Reilun kaupan toimintaperiaatteisiin. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä eikä niissä ole käytetty mitään eläinperäisiä raaka-aineita.

http://www.esseskincare.com/fi-fi/

 

 
Kopio-tiedostosta-Brilliant_DualFinal.jpg

KJAER WEIS

Kun ensi kerran näin Kjaer Weisin tuotteita niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kokonaisuus, joka puhutteli ja jota ei voinut vastustaa. Ja se rakkaus on vain syventynyt käyttäessäni tuotteita. Pakkaukset henkivät eleganttia tyylikkyyttä punaisine kuorineen, sisältä paljastuu korumainen metallirasia, joka on tehty kestämään vuosia. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleentäytettävä. Myös täyttöpakkaukset on suunniteltu kauniiksi ja pakattu kierrätettävään pahviin. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB. 

Kjaer Weis on tanskalaissyntyisen, nykyään New Yorkissa asuvan, meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan todellinen luksusmeikkisarja, joka levittäytyy pehmeästi ja pysyy iholla loistavasti. Sarja onkin monien ammattilaisten suosiossa.

Olen kerännyt eri luonnonkosmetiikkasarjoilta värikosmetiikkaa, joita käytän ehostuksissa löytääkseni juuri sen oikean tuotteen jokaiselle iholle. Jokainen iho on erilainen ja tarvitsee erilaisen pohjan ehostuksessa. Ehostuksissa käytän Kjaer Weisin lisäksi mm. seuraavien sarjojen tuotteita: Alima Pure, Inika, Boho ja Avril.

 

 
FullSizeRender4.jpg
 
tuotteet.png

ABIES ORGANICS

Kun näin tämän tuotteen, tiesin heti että tässä on jotain erityistä. Tuotteen visuaalinen ilme ja ihana pihkan tuoksu. Kuulin että pihka olisi kenties Pohjanmaalta kotoisin, niin kuin minäkin, ja ehkä siksi se teki vaikutuksen Pohjanmaan tyttöön.

Pihkan käyttö on minulle ennestään tuttua. Hoitajana toimiessa pihkavoiteen käyttö oli hyvinkin yleistä haavanhoidossa. Abies Organics -tuotteet sisältävät antibakteerista kuusen pihkaa ja metsämarjojen siemenöljyjä. Ne soveltuvat erityisesti usein pestäville käsille ja uimahallissa kävijöiden jaloille sekä kynsinauhojen ongelmakohtiin ja kovettuneille kantapäille. 

Mikäli olet hartsille yliherkkä, pihkatuotteet eivät sovellu sinulle.

 

HELMI VARTALOSOKERI

Sokerointi on ammattimainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Jo 2 mm:n pituinen karva voidaan poistaa sokeroimalla.

Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeri poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti kuin mahdollista.

Säännöllisen sokeroinnin avulla kasvavaa karvaa saadaan heikennettyä pysyvästi ja lopulta karvan kasvu loppuu kokonaan. Lopputuloksena karvaton iho pysyvästi.

Muistathan ennen sokerointia:

  • Ihon tulee olla terve.

  • Voit kuoria ihoa muutamaa päivää ennen karvanpoistoa, ei kuitenkaan juuri edellisenä päivänä. Ihon hellävarainen kuorinta helpottaa mahdollisten sisäänkasvaneiden karvojen poistoa.

  • Karvan tulee olla vähintään 2 mm pitkää.

  • Iholle ei tule levittää kosteusvoidetta karvanpoistopäivänä.

  • Ihoa ei voida sokeroida, mikäli se on palanut auringossa. Karvanpoisto voidaan tehdä vasta kun iho on kunnolla parantunut.

  • Sokerointia ei suositella tatuointien päältä.

Sokeroinnin tai vahauksen jälkeen:

  • Sokeroinnin jälkeen vältä sokeroidulla alueella hikoilua, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia sekä hajuvesiä 24h.

  • Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeisinä kolmena päivänä. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa muutamia kertoja viikossa alueesta riippuen.

  • Kosteuta ihoa säännöllisesti.

 

YUMILASHES

Luonnollista volyymiä ripsien kestotaivutuksella. Suosittelemme YUMI-käsittelylle 16-vuoden alaikärajaa ja silloinkin vanhemman suostumuksella ja mielellään kirjallisena.

www.yumilashes.fi