Hoidot toteutetaan rehellisesti käsityönä, hellästi, ilman laitteita luonnonkosmetiikalla.

Kasvohoidot


Natural by Tanjassa kasvohoidot toteutetaan Etelä-Afrikkalaisella probioottisella Esse ihonhoito sarjalla. Valikoimista löytyy mm. tunnin mittainen peruskasvohoito joka räätälöidään aina sen hetkisen ihon kunnon mukaan. Tule kokeilemaan ja ihastumaan probioottiseen ihonhoitoon.

Kasvohoito valikoimista löytyy myös kokoa kehoa, ihoa ja mieltä rauhoittavat kasvojen alueen hieronnat.

 

Käsihoidot


Se tunne kun joku ottaa kädestä kiinni. Kädet ovat aina esillä niin miksi emme pitäisi niistä enemmän huolta. Pienikin kynsien viilaus tai kynnen kiillotus saa aikaan ihmeitä. Rentouttava hieronta ja vaikkapa lakkaus lempivärilläsi piristää kummasti päivääsi.

 

Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat ns. 7 free ja 8 free - lakkoja, sekä kesän uutuuslakat ovat 10 free -lakkoja. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys. Lakka on miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys ja kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta.

 

Jalkahoidot


Käveleminen on meille luonnollinen tapa liikkua, olemmehan melkein koko elinkaaremme ajan jalkojen päällä. Se kuinka pidämme niistä huolta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin, jaksamiseen ja askeleemme keveyteen, riippumatta siitä kuljemmeko kengät jalassa vai avoin jaloin. Siksi kannattaa keskittyä hetkeksi miettimään, kuinka jalat voivat ja miksi niiden hoitaminen on tärkeää ja miten sinun jalkojenhoito onnistuu.

Jalkahoito on aina asiakaslähtöinen. Hoitosuunnitelma tehdään aina asiakkaan mukaan. Joskus pelkkä yksi kerta ei riitä, vaan tarvitaan useampi käynti. Jalkahoito kokonaisuuteen kuuluu jalkojen kylvetys, kynsinauhojen- ja levyn siistiminen jalkaporalla, kynsien lyhentäminen, kovettuminen ja mahdollisten känsien poisto sekä rentouttava hieronta. 

Spa-tyyppisessä hemmottelu jalkahoidossa jalat saavat lisänä ylleen kuorinnan ja naamion. Lisäksi on lakkaus, jolloin asiakas saa itselleen valitsemansa Bohon lakan.

Hieronnat


Kosketusmuodoista hieronta alentaa stressihormonien määrää ja lisää endorfiinin erittymistä elimistössä. Endorfiini vähentää kipua ja lisää hyvänolontunnetta. Matala endorfiinitaso on yhteydessä depressioon.

Kosketuksella on suuri voima, sekä ennalta ehkäisevä että parantava voima. Hyödynnä sitä, sillä sen voima on helposti kaikkien käytettävissä.

Soppiaika


Olen läsnä sinua varten keskiviikkoisin klo 17-19 joka on Natural by Tanjan virallinen soppiaika.

Silloin olet tervetullut hoitolaan tekemään ostoksia, varaamaan hoitoja sekä kyselemään hoidoista. Tai tule ihan vain tutustumaan ja juomaan kuppi kuumaa teetä rentouttaville Petäjärven aalloille.

Seuraamalla Natural by Tanjaa Facebookissa, löydät ajankohtaiset tapahtumat, poikkeavat ajat ja tarjoukset. Voit myös ottaa helposti yhteyttä Facebookissa ja varata itsellesi shoppailuajan.