Hoidot toteutetaan luonnonkosmetiikalla rehellisenä käsityönä ja hellästi ilman laitteita.

oliver-pacas-191069-unsplash.jpg

Kasvohoidot


Natural by Tanjassa kasvohoidot toteutetaan Etelä-Afrikkalaisella probioottisella Esse-ihonhoitosarjalla. Valikoimista löytyy mm. tunnin mittainen peruskasvohoito, joka räätälöidään aina sen hetkisen ihon kunnon mukaan. Tule kokeilemaan ja ihastumaan probioottiseen ihonhoitoon.

Kasvohoitovalikoimasta löytyy myös koko kehoa, ihoa ja mieltä rauhoittavat kasvojen alueen hieronnat.

 

Käsihoidot


Se tunne, kun joku ottaa kädestä kiinni. Kätemme ovat aina esillä, joten miksi emme pitäisi niistä enemmän huolta. Pienikin kynsien viilaus tai kiillotus saa aikaan ihmeitä. Rentouttava hieronta ja vaikkapa lakkaus lempivärilläsi piristää kummasti päivääsi.

Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat  7 free- ja 8 free- lakkoja, sekä uutuuslakat ovat 10 free-lakkoja. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys. Lakka on miellyttävä ja helppo työstää kynnelle. Lakoissa on hyvä levitettävyys ja lakka kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta.

 

Jalkahoidot


Käveleminen on meille luonnollinen tapa liikkua, olemmehan melkein koko elinkaaremme ajan jalkojen päällä. Se, kuinka pidämme jaloistamme huolta, vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin, jaksamiseen ja askeltemme keveyteen riippumatta siitä, kuljemmeko kengät jalassa vai avoin jaloin. Siksi kannattaa keskittyä hetkeksi miettimään, kuinka jalat voivat ja miksi niiden hoitaminen on tärkeää ja miten sinun jalkojenhoitosi onnistuu.

Jalkahoito on aina asiakaslähtöinen. Hoitosuunnitelma tehdään aina asiakkaan mukaan. Joskus pelkkä yksi kerta ei riitä, vaan tarvitaan useampi käynti. Jalkahoitokokonaisuuteen kuuluu jalkojen kylvetys, kynsinauhojen- ja levyn siistiminen jalkaporalla, kynsien lyhentäminen, kovettumien ja mahdollisten känsien poisto sekä rentouttava hieronta. 

Spa-tyyppisessä hemmottelujalkahoidossa jalat saavat lisänä kuorinnan ja naamion. Lisäksi on lakkaus, jolloin asiakas saa itselleen valitsemansa Bohon lakan.

Hieronnat


Kosketusmuodoista hieronta alentaa stressihormonien määrää ja lisää endorfiinin erittymistä elimistössä. Endorfiini vähentää kipua ja lisää hyvänolontunnetta. Matala endorfiinitaso on yhteydessä depressioon.

Kosketuksella on suuri voima sekä ennaltaehkäisevä että parantava voima. Hyödynnä sitä, sillä sen voima on helposti kaikkien käytettävissä.

Soppiaika


Olen läsnä sinua varten keskiviikkoisin klo 17-19 joka on Natural by Tanjan virallinen soppiaika.

Silloin olet tervetullut hoitolaan tekemään ostoksia, varaamaan hoitoja sekä kyselemään hoidoista. Voit myös tulla ihan vain tutustumaan ja juomaan kuppi kuumaa teetä rentouttaville Petäjärven aalloille.

Seuraamalla Natural by Tanjaa Facebookissa, löydät ajankohtaiset tapahtumat, poikkeavat ajat ja tarjoukset. Voit ottaa helposti yhteyttä myös Facebookissa ja varata itsellesi shoppailuajan.