Hinnasto

hinnastokansikuva.jpg

Kaikkiin Esse-kasvohoitoihin sisältyy kolmoispuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio kasvoille ja silmänympärysiholle sekä hoitovoiteet.

 

Jokaiseen jalkahoitoon kuuluu kylvetys, kovettumien poisto, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta. Spa Jalkahoito sisältää lisäksi jalkaterien ja säärten kuorinnan ja naamion. Halutessa voit lisätä jalkahoitoihin lakkauksen +8 € joka sisältää ekologisen ja vegaanisen Bohon kynsilakan, jonka saat kotiin vietäväksi.

 

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimakasta lihasten manipulointia. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito aktivoi lymfanesteiden ja verenkiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.