Hinnasto

hinnastokansikuva.jpg

Kaikkiin Esse-kasvohoitoihin sisältyy kolmoispuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio kasvoille ja silmänympärysiholle sekä hoitovoiteet.

 

Jokaiseen jalkahoitoon kuuluu kylvetys, kovettumien poisto, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta. Spa Jalkahoito sisältää lisäksi jalkaterien ja säärten kuorinnan sekä naamion. Halutessa voit lisätä jalkahoitoihin lakkauksen +8€, joka sisältää ekologisen ja vegaanisen Bohon kynsilakan, jonka saat kotiin vietäväksi.

 

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito, joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimakasta lihasten manipulointia. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito aktivoi lymfaneste- ja verenkiertoa parantaen ääreisverenkiertoa. Hoito lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.

 

 


 
 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.