Screen Shot 2018-11-11 at 10.55.24.png

Kosketus, kauneus, hiljaisuus

 

Miltä tuntuisi olla hetki hiljaisuudessa, ottaa omaa aikaa itselle ja olla vain. Tuntea kun aika pysähtyy ja kiire lakkaa, olisi vain tämä hetki ja se olisi sinun.

Natural by Tanja on kauneuteen, ihon ja kehon ja sitä kautta mielen hyvinvointiin erikoistunut elämyksellinen ja luonnonmukainen hoitola Pohjois-Kirkkonummella. Hoitola sijaitsee maalaisromanttisessa miljöössä Sjökullan kartanossa, Kylmälän kylässä, jota ympäröivät viljavat pellot ja järvimaisema.

 
_DSC3807.jpg

Kuka on Tanja

Olen lapsesta asti ollut kauneuden vaalija, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Elämä tarjosi minulle mahdollisuuden yhdistää nämä elementit ja tarjota juuri sinulle jotain todella ainutlaatuista ja yksilöllistä palvelua niillä tuotteilla jotka ovat vakuuttaneet minut toimivuudellaan.

Hoitolani on vastaisku kiireelle ja liukuhihnamaisuudelle kaiken suorittamisen keskellä. Tahdon tarjota sinulle kosketusta, hiljaisuutta ja kauneutta.

Liki 20 vuotta lähihoitajan töitä takana on opettanut minulle nöyryyttä, ammatillisuutta ja jonkin verran myös viisautta ja rohkeutta. Maatalon tyttönä luonto on ollut aina se, josta olen ammentanut energiaa ja mitä enemmän ikää on tullut, luonnon arvostaminen on vain lisääntynyt. Puhtaus, aitous, rehellisyys ja tunnollisuus ovat arvoja, joita pyrin kunnioittamaan niin työssäni kuin yksityiselämässänikin.  

Myös oma sairastuminen ihosairauteen kosmetologiopintojen aikana pysäytti miettimään ihon hyvinvointia suurempana kokonaisuutena ja oppimaan siitä lisää.

Olet lämpimästi tervetullut!
SKY-kosmetologi ja lähihoitaja
Tanja Rantakangas

 

 

tutustu hoitoihin

 
oliver-pacas-191069.jpg
 

Soppiaika

Olen läsnä sinua varten keskiviikkoisin klo 17-19 joka on Natural by Tanjan virallinen soppiaika.

Silloin olet tervetullut hoitolaan tekemään ostoksia, varaamaan hoitoja sekä kyselemään hoidoista. Voit myös tulla ihan vain tutustumaan ja juomaan kuppi kuumaa teetä rentouttaville Petäjärven aalloille.

 
 

Instagram: @naturalbytanja